• Place orders quickly and easily
  • View orders and track your shipping status
  • Enjoy members-only rewards and discounts
  • Create and access a list of your products
  • Manage your Dell EMC sites, products, and product-level contacts using Company Administration.

Tarkan haun ohje

Summary: Knowledge Searchissa on useita Advanced Search -asetuksia, joiden avulla voit etsiä tiettyä sisältöä. Niitä ovat esimerkiksi seuraavat:

This article applies to   This article does not apply to

Symptom

Lisätietoja on jäljempänä.
Oletuksena:
  • AND otetaan käyttöön, kun kyselylle annetaan useampi kuin yksi termi.
  • Hakusanan ehdot vastaavat sekä asiakirjojen isoja että pienempiä kirjauksia.
    • Esimerkiksi nämä kyselyt saavat saman tuloksen:
      • Ääni
      • ääni
Hakutoiminnon lisäasetukset Kuvaus Esimerkki
Boolensaaret JA (isoilla kirjaimilla) tarkoittaa, että molempien kohteiden on oltava hakutuloksissa.

TAI (isoilla kirjaimilla) tarkoittaa, että tuloksissa on oltava joko hakutermi.

Lisävinkkejä:
Voit käyttää sulkeiden yhdistelmää AND ja OR.
Latitude JA ääni
(näyttää tulokset, jotka sisältävät sekä Latitude-sanan että äänen.)

Ääni tai virta
(näyttää tulokset, jotka sisältävät joko äänen tai virran)

(ääni tai teho) JA Unity
(Näyttää tulokset, jotka sisältävät joko äänen tai virran mutta myös unityn.)
Jättää: EI tai - Ei sisällä tiettyä termiä tai lausetta "ei virtaa" EI Latitude
(näyttää tulokset kohdasta Ei virtaa, muttei Latitudea)

raportti - tekninen -opas
(näyttää tulokset, jotka sisältävät "raportin", mutta eivät teknisiä tai oppaita)

Yleismerkit (*, ?) Tähtiä (*) voi käyttää yleismerkkinä monelle merkkimäärälle.

Kysymysmerkki (?) on yhden merkin yleismerkki.

Miinus (-), tavuviiva tai Dash-merkki on poikkeuksen etuliite, joka vastaa NOT-komennon käyttöä ennen termiä.

@field=( , ) on sisällettävä vähintään yksi arvoista, jotka eristetään sulkeilla ja erotetaan pilkulla. Tämä vastaa OR-käyttäjän käyttöä ehtojen välillä.

(suluissa ryhmitetä operaattorien kanssa). Kohteen on sisällettävä avainsanat ja noudatettava suodatinta, joka on luotu käyttämällä sulkeita ja ryhmittele avainsanoja operaattorien kanssa. Sulkeista on hyötyä, jotta voidaan varmistaa, että halutut tulokset saadaan, kun kyselyssä käytetään useita Boolean-operaattoreita.
Power*
(näyttää tulokset esimerkiksi PowerEdgestä ja PowerProtectista)

Data Domain 1.?. 0
(näyttää tiedot Data Domain 1.1.0, Data Domain 1.2.0, so forth)

latitude -"latitude 10"

@percentScore(10,90)
@language=(englanti, ranska, espanja)

(ääni ja ongelma) TAI (musiikki JA äänet))

Lainausmerkkejä Tarjousten ehdot vastaavat täsmälleen ehtoja ja pyyntöä. Ei virtaa
(näyttää tulokset, joissa on täsmälleen sama lause ei virtaa))
Kenttäoperaattorit Voit hakea tiettyä kenttää (kuten otsikkoa) ja määrittää, että kenttään on lisättävä tietty termi. @title=virta*
(näyttää kaikki tulokset otsikoilla, joissa on sana "power" missä tahansa otsikossa)

@sysurl="7y54x"
(näyttää tulokset, joissa kenttä vastaa arvoa)

@author=="Satyaprakash Tatavarty"
(näyttää tulokset, jotka vastaavat määritettyä arvoa täsmälleen))
Päiväys/kellonaika Sallii sisällön suodattamisen päivän, ajan tai ajan mukaan. @date=tänään
@date=today-1d
@date=today-365d
@date=eilen
@date=eilen–1d
(Näyttää tulokset, jotka on luotu tai joita on muutettu tänään/eilisenä tai eilisen ja yhden valinnaisen keston välillä.)

@date</esterday+1d
@date</1d
(arvo sekunteina (s), minuutteina (m), tunteina (h), päivinä (d), kuukausina (mo) tai vuosina (y) lisätään tai poistetaan päivämäärän operaattorista (nyt, tänään tai eilen))
Arvoalue Sen avulla voidaan rajata tulokset tietyn alueen arvoon. @size=1024..2048
@commonaccesslevel = 30,40
(Näyttää tulokset, joiden mukaan kentän sisältämä arvo on kahden pisteen (kaksinkertaiset pisteet tai jaksot) erottaman arvon mukaan.
Erikoismerkkioperaattorit Tietyissä kentissä ja arvoissa voi käyttää erikoismerkkejä, kuten @, =, + ja:

Merkin (@) on oltava sama kuin kentän nimi. Jos ei, tuloksia ei palauteta tai syntaksivirheilmoitus tulee näkyviin.

Plussymboli (+) vastaa termiä täsmälleen ilman, että termiä käytetään varrena.

Kun kaksoispiste (:) termien välissä näkyy merkki, ja palautetuissa kohteissa on tarkka termin järjestys. Käytetään toisen kyselyn yhteydessä.
@filetype=doc
(rajoittaa tulosten näyttämisen vain doc-tyyppisiin tiedostoihin)

@title=(latituden ääniongelma)
(näyttää tulokset, joiden otsikossa on "latitude audio issue")

+haku
(näyttää hakutuloksia, ei tuloksia, jotka sisältävät saman perheen termejä, kuten haun, haun tai haun.)

Data Domain -tiedostotyyppi:pdf
(kun sisältöä suodatetaan sisällön mukaan, Oppaat ja asiakirjat -painikkeella ei näy html-tuloksia, vain .pdf-asiakirjat vastaavat data domain -kyselyä)

Cause

Syytietoja ei ole saatavilla.

Resolution

Ratkaisua ei ole käytettävissä.
Article Properties
Last modified: 21 Oct 2022
Article Type: Solution
Version:  3
Find answers to your questions from other Dell users
Support Services
Check if your device is covered by Support Services.

Article Properties
Last modified: 21 Oct 2022
Article Type: Solution
Version:  3
Find answers to your questions from other Dell users
Support Services
Check if your device is covered by Support Services.